Opening nieuw kantoor in Limburg

In januari openen we een nieuwe vestiging in Beringen. Van daaruit gaan er in eerste instantie 3 medewerkers aan de slag om ook in Limburg onze gekende service aan te bieden.

Bestuurder Stein Wuyts: “Een kantoor openen in Limburg was voor ons een logische stap. We zien hier nog erg veel groeipotentieel en hebben al enkele klanten in de regio. Met de opening van een fysieke vestiging en specifieke focus van onze medewerkers spelen we hier op in. Onze mensen zijn al volop bezig maar we starten officieel vanuit ons kantoor in het Officecenter aan de Everselsestraat 133 in Beringen op 3 januari.”

Ondanks de uitdagingen die de pandemie de afgelopen periode met zich meebracht, opent Flanders@Work toch een nieuwe vestiging. Stein Wuyts: “Wij hebben snel kunnen schakelen. Dat maakt dat wij niet alleen de moeilijke periode goed zijn doorgekomen, maar ook een serieuze groei hebben gerealiseerd. Digitalisering en flexibiliteit van ons team hebben daarbij erg veel geholpen.”

In Beringen gaan in eerste instantie 3 medewerkers aan de slag. We blijven echter op zoek naar extra mensen. Stein Wuyts: “Wij zijn nog op zoek naar een aantal profielen om onze verdere groei te ondersteunen. Dit zowel voor ons kantoor in Beringen, als voor Antwerpen en Herentals. Ook overkoepelend moeten er nog mensen bijkomen.”